torsdag den 11. april 2013

Hjemmesko til børn

Jeg vil gerne introducere jer for franske Easy Peasy EZPZ, som laver hjemmesko til børn i særklasse. Easy Peasy er lig økologi og omtanke. Alle hjemmesko fra det franske mærke er produceret i 100 % lammeskind, som er vegetabilsk farvet med blomster og bark, hvorved garvingen ikke indeholder krom. Alle modeller i Easy Peasys SUPER ECO line er syet i garvet skind som ikke er indfarvet. I de modeller som er farvet, sker indfarvningen med plantefarver for at sikre, at de ikke indeholder tungmetaller, krom og salte.
Alle hjemmesko er limet med vandopløselig lim, som sikrer et godt arbejdsmiljø og der er ingen fare ved, at barnet kommer skoene i munden.   
Du kan læse meget mere om Easy Peasy her

Hjemmesko til børn - Easy Peasy Blublu

Hjemmesko til børn fra Easy Peasy. Modellen hedder Blublu og er en del af deres SUPER ECO line. Hjemmeskoene fås med et tryk af en cykel, se hjemmeskoene her og med en sommerfugl, se hjemmeskoene her.  

Hjemmesko til børn - Easy Peasy Lily

Hjemmesko til børn - Easy Peasy Lily

Hjemmesko fra Easy Peasy. Modellen hedder Lily og fås i farverne blå, hvid og rosa og fra Easy Peasys SUPER ECO line findes den også i cognac. Se hjemmeskoene her.


Skopose fra Easy Peasy

Alle hjemmesko fra Easy Peasy leveres i en fin skopose eller taske med lynlås. De er syet i økologisk og ubleget kraftig bomuld og har et miljøvenligts print. Skoposerne og taskerne kan bruges til mange andre formål end opbevaring af sko. 

Se alle modellerne fra Easy Peasy på www.astaogalfred.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar